Mobilmenu
Hem
För boende/anhöriga
För myndigheter/beställare
Om oss
Värdegrund och mål
Kvalitetsarbete
Personal
Arbeta hos oss
Verksamhetsinsatser
GDPR
Kontakta oss
Mobilmenu

Personal

Den operativa verksamheten leds av en föreståndare som är utbildad till socionom med fil mag i socialt arbete och steg 1 i systemisk/narrativ metod. Hon har lång erfarenhet av socialt arbete och psykiatri. Personalteamet är i nuläget 14 personer, inklusive gruppchef, psykiatrisjuksköterska och undersköterska/boendecoach. Vi har en trofast personalstyrka med stort engagemang, och vi satsar på kontinuerlig vidareutbildning.

Sara

Föreståndare och verksamhetsansvarig

[email protected]
Tel: 0524-489990

Sara är ansvarig för Gullmarsgården. Hon är socionom med en fil mag. i socialt arbete. Sara har gärna en relation med alla boende och har en tydlig vision om att boendet alltid skall ge en personlig och individuell vård. Fråga, så försöker vi lösa det!

Charlotte

Ställföreträdande föreståndare

[email protected]
Tel: 0524-23456

Charlotte har tillsammans med föreståndare Sara ansvar för kontakten med socialtjänsten. Så kontakta gärna henne för vidare information om du har några frågor för en kommande placering eller om din nuvarande placering.

Charlotte har över 10 års erfarenhet av branschen och hon är utbildad i sociologi och socialrätt. Hon arbetar dagligen ute i verksamheten för att vara väl integrerad i de boendes boendemiljö och vistelse hos oss.

Rickard

Ägare

[email protected]
Tel: 0524-489990

Rickard äger Gullmarsgården och har själv en gång arbetat som boendecoach på boendet. Idag har han en mer tillbakadragen roll och låter Sara och Charlotte sköta verksamheten.

Anders

Psykiatrisjuksköterska

[email protected]
Tel: 0524-23456

Anders är sjuksköterska med psykiatri som specialitet. Han ser till att alla våra boende får sina mediciner på ett säkert sätt. Anders har lång erfarenhet inom yrket och är en klippa för alla anställda och boende.

 

 

Valerio

Överläkare vuxenpsykiatri

Valerio är boendets konsultläkare. Han har specialist i psykiatri med inriktning mot beroendeproblematik. Valerio stöttar upp sjuksköterskan i ärenden som rör frågor i HSL. Han kan även vara förskrivande av mediciner där det saknas en upparbetad läkarkontakt. Valerio rondar på plats 1 gång i månaden.

Anna

Boendecoach

Anna arbetar både i köket och i vården. Hon är utbildad till certifierad coach i KBT och ACT. I köket är hon fenomenal på att baka tårtor på allas födelsedagar under året, samtidigt som hon alltid möter alla med ett leende. Anna är även ansvarig för vårt aktivitetshus, Mötesplatsen, som är öppen två eftermiddagar i veckan. Där kan man spela bingo, lyssna på musik, träna, pyssla, spela dator etc.

Leila

Boendecoach

Leila har stor kunskap inom vårdyrket både ifrån Sverige och från sitt hemland, där hon arbetade som läkare. Leila är omhändertagande och gör ofta det lilla extra för våra boende, såsom en hårklippning eller något annat som man önskar.

Irene

Boendecoach

Irene är utbildad undersköterska. Hon har arbetat under 20 år på Gullmarsgården och står för att bevara våra traditioner. Irene jul-och påskpyntar samt gör det fint på olika sätt runt om på Gullmarsgården. Irene arbetar både i köket och vården. I vårt kök lagas allt från grunden, vi har till och med vår egen mysli. Man kan även som boende få välja önskerätter och Irene bakar och lagar det mesta som går att önska sig.

Tommy

Boendecoach

Tommy är utbildad undersköterska. Han arbetar aktivt med Gullmarsgårdens aktiviteter. Bland annat är han och simmar på Tumlaren samt har simundervisning med de som inte är simkunniga. Han skapar också meningsfulla arbetsuppgifter för de som så önskar.

Sofia

Boendecoach

Sofia är utbildad undersköterska. Hon är en arbetsmyra som tycker om att hitta på saker med de boende. Sofia är trygghetsskapande och lugn som person.

Sven-Erik

Boendecoach

Sven-Erik är utbildad undersköterska men vidareutbildad i psykosocialt behandlingsarbete.
Han arbetar mestadels natt. På natten ser Sven-Erik till att det är ett lugnt klimat. Han har gärna samtal med de boende som upplever detta som ångestdämpande.

Ida

Boendecoach

Ida är en omtyckt boendecoach. Hon utbildar sig nu till Socionom på deltid. Hon tycker om att rycka in i köket på kvällarna och göra god kvällsmat till de boende. Ida arbetar aktivt med samtal samt stötta upp med ansökningar för försörjningsstöd åt de boende på Gullmarsgården. 

Tigist

Undersköterska

Titti som vi kallar henne är utbildad undersköterska. Hon jobbar främst nattetid, där hon har lång erfanhet. Med sitt lugn och sitt lågmälda personlighet skapar hon lugna och rofyllda nätter. 

Assie

Undersköterska

Assie är utbildad undersköterska. Hon arbetar främst nattetid och hon har många års erfarenhet av nattarbete. Assie visar i sin framtoning respekt och jämlikhet. Under natten på natten använder vi av oss avslappnande musik i korridorerna. Detta har upplevts som mycket positivt och bidragit till minskning av oro och ångest för de boende.

Kannika

Lokalvårdare

Kannika vikarierar ibland i köket, då bjuds det på hemlagad god thaimat. Kannika är annars Gullmarsgårdens lokalvårdare.